Sobre els llibres i la osmosi

Author:

No cal que expliqui que és un llibre, però l’osmosi potser sí. La part que m’interessa és que les molècules d’aigua travessen una membrana semipermeable i poden passar d’un cos a un altre. Si algú vol una explicació més detallada, a la Viquipèdia la trobarà.

De vegades crec que les molècules del coneixement poden dur a terme el fenomen de l’osmosi i travessar des dels llibres la membrana semipermeable de la meva pell a través dels porus i passar dins el meu cos fins a incorporar-se al meu coneixement.

Avui he comprat aquest llibret de sala al muhba, bé, a la llibreria que hi ha dins, l’únic que em podia permetre. 5 eur.

El problema és que d’haver pogut m’hauria comprat tots aquests altres que, majoritàriament haurien anat a parar a l’estanteria de no llegits a l’espera que en un futur sigui possible l’osmosi entre els llibres i el meu cos, o que la màquina que apareix a Matrix, connectada a la part de darrere del cervell i que introduïa grans quantitats de coneixement a un individu, sigui una realitat.

Curiosament n’hi ha tres amb el mateix quadre de Napoleó a la portada, i un que hauré que comprar si o si, “La economía Doble X” sobre la necessitat d’incorporar l’ethos femení en tots els camps possibles de la societat, un tema del qual ja he escrit i del que en tornaré a escriure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *